SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gympa för alla

Brunflo Gymnastikförening ska vara för alla och ingen ska behöva avstå träning av ekonomiska skäl. Idrott är en viktig del av vardagen och vi mår bra av att röra oss tillsammans med andra. Brunflo GF driver sin verksamhet i samma riktning som  Svenska Gymnastikförbundet och Riksidrottsförbundet genom att aktivt arbeta för en mer inkluderande idrottsrörelse. Syftet med fonden är att möjliggöra för fler att träna och vara en del av gemenskapen i Brunflo Gymnastikförening, oavsett ekonomisk situation. Fonden Gympa för alla kan ge bidrag för alla kostnader utöver medlemsavgiften.

 

Vem kan söka pengar ur fonden?

Alla som tränar, eller vill börja träna, i Brunflo Gymnastikförening som behöver ett ekonomiskt stöd för att kunna göra det.

 

Vad kan man söka bidrag ur fonden för?

Fonden kan ge bidrag för träningsavgifter, försäkringsavgifter, deltagande vid läger, utrustning och övriga avgiftsbelagda aktiviteter i föreningens regi. Det går inte att söka bidrag för medlemsavgiften. Kontanta medel betalas inte ut.

 

Hur söker man bidrag ur fonden?

Ansök via formulär på hemsidan. Beskriv vad du önskar bidrag för, hur mycket och när du behöver besked.

 

Vem beslutar vilka som får bidrag från fonden?

Beslutande organ är styrelsen i Brunflo Gymnastikförening.

 

 

 
Följ oss på Facebook så missar du inga nyheter
Våra träningskläder hittar du här
Bli stödmedlem på Stadium
Följ oss på Instagram