Stödföretag till vår förening

Om du har ett spelkort hos Svenska Spel kan du på ett enkelt sätt stödja Brunflo Gymnastikförening!

Registrera dig kostnadsfitt genom att klicka på bilden nedan. När du sedan spelar får Brunflo Gymnastikförening poäng, som en gång om året omvandlas till pengar.

Banner för SVEA 190x150

Uppdaterad: 22 OKT 2017 20:50

Ida Gustavsson

Föreningen följer Svenska Gymnastikförbundets utbildningsstege och tävlingsstege.

Maria Gustafsson, Kyrkgatan 84 a

E-post: brunflogymnastik@gma...