Hoppa till sidans innehåll

Föreningens ledareAtt vara ledare hos Brunflo Gymnastikförening

Alla ledare i Brunflo Gymnastikförening har särskild utbildning för att leda barn, ungdomar och vuxna i en mängd olika träningsformer.


Utvecklingsmöjligheter

För att vara ledare i Brunflo Gymnastikförening och för att gå kurser i Svenska Gymnastikförbundets regi krävs ett medlemsskap i föreningen och en basutbildning. Efter genomförd basutbildning kan du som ledare gå utbildningar som är anpassade för den verksamhet som du vill leda.

Eftersom kvalitet och kompetens är viktigt i vår verksamhet, finns det stora möjligheter för dig som ledare hos att delta i olika utbildningar, inspirationsdagar, konvent med mera. Brunflo Gymnastikförening står för alla kostnader i samband med de utbildningar som du går för att utvecklas som ledare i vår förening.

Läs mer om basutbildningen och andra utbildningar som arrangeras av Gymnastikförbundet genom att klicka här. Välj sedan rubriken Utbildning.


Ersättningar  

Brunflo Gymnastikförening betalar arvode till alla ledare samt milersättning med 13 kr/mil vid resa, minst 5 km enkel resa, till och från passen. 

Bidrag till träningskläder och vissa kostnader i samband med tävlingar kan också förekomma.


Försäkringar

Brunflo Gymnastikförenings ledare är försäkrade genom föreningen för eventuella skador under träningen. Klicka här för att komma till Folksams försäkringssida för föreningar. 


Utrustning

Våra ledare är vår viktigaste resurs för att kunna bedriva bra verksamhet. Men även utrustning och materiel är viktigt för att kunna göra träningen bra och rolig. Föreningen har därför satsat mycket på bra och anpassat materiel för vår verksamhet.


Uppdaterad: 27 AUG 2016 21:14

Brunflo GF

Ordförande:

Ida Gustavsson

E-post:

This is a mailto link

Hemsida:

www.brunflogymnastik.se

Bankgiro:

5110-2788

Organisationsnummer:

802465-6228

Kontakt vid frågor om föreningen

073-820 13 43 

eller

This is a mailto link


Brunflo Gymnastikförening är en del av Svensk Gymnastik och bedriver sin verksamhet utifrån Svenska Gymnastikförbundets “Svensk Gymnastik Vill” som innehåller verksamhetsidé, värdegrund, uppförandekod och utvecklingsmodell.

Föreningen följer Svenska Gymnastikförbundets utbildningsstege och tävlingsstege.

Föreningen drivs på ideell basis. Det innebär att vi inte har något kansli eller någon sportchef utan allt arbete sköts av medlemmar och deras anhöriga på deras fritid.

 

Postadress:
Brunflo GF - Gymnastik
Maria Gustafsson, Kyrkgatan 84 a
83134 Östersund

Kontakt:
Tel: 0738201343
E-post: brunflogymnastik@gma...

Se all info