Hoppa till sidans innehåll

Information angående vårterminen

11 JAN 2021 13:31
Det låter fortsatt som att vi kommer att få starta terminen vecka 4, men styrelsen planerar för andra möjliga scenarion som kan uppstå.
  • Skapad: 11 JAN 2021 13:31

På styrelsens senaste möte, den 10 januari, diskuterade vi olika frågor angående vårterminen. I nuläget vet vi inte så mycket och kan därmed inte ge er några klara besked, men vi vill ändå uppdatera er medlemmar om hur vi tänker framåt.

Vår förhoppning är såklart att vi ska få börja träna v.4 och att vi kommer att kunna träna utan strängare restriktioner till terminsslut. Om den önskan går i uppfyllelse kommer vi att försöka förlänga terminen, så att de två veckorna vi behövt skjuta upp terminsstarten blir kompenserade.

Om vi inte får börja träna igen eller om vi behöver ställa in fler träningar?

Om det kommer nya direktiv som påverkar terminen kommer Brunflo Gymnastikförening att räkna om terminsavgiften för alla medlemmar. Styrelsen kommer att ta ett beslut om hur den kommer att räknas om vid nästa styrelsemöte, den 3 februari. 

Grupper som erbjuds digital träning?

Styrelsen anser att digital träning är bra för de äldsta grupperna för att fortsätta "träffas" och hålla träningen igång. Vi anser inte att den digitala träningen är en optimal ersättning för de vanliga träningarna och kommer därmed inte att ta betalt för den digitala träningen. Grupper som erbjuds detta kommer därmed också att innefattas i den förlängda terminen eller de omräknade terminsavgifterna, beroende på vad som beslutas.

När kommer fakturorna att skickas ut?

Eftersom att vi inte vet så mycket än så har styrelsen diskuterat olika alternativ:

  • Terminsavgiften delas upp i två olika fakturor, hur den kommer att delas upp kommer att beslutas om detta blir aktuellt. En del kommer att skickas ut ca 2 veckor efter terminsstart som vanligt och den andra kommer att skickas ut efter att halva terminen gått. Detta för att vi inte vet hur det kommer att se ut framöver och det ger oss tid att anpassa träningsavgiften.
  • Medlemsavgift och ev försäkringsavgift faktureras vid terminsstart. Terminsavgiften faktureras efter terminsavslutet för att kunna anpassas helt efter rådande situation.
  • Även andra alternativ kommer att diskuteras utefter kassörens förslag.

Vilket av alternativen som kommer att bli gällande kommer att meddelas efter nästa styrelsemöte.

Vi håller hoppet uppe och hoppas få träffa era barn så snart som möjligt.

Hör gärna av er om ni har några frågor!
This is a mailto link

Skribent: Ida Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

Brunflo GF

Ordförande:

Ida Gustavsson

E-post:

This is a mailto link

Hemsida:

www.brunflogymnastik.se

Bankgiro:

5110-2788

Organisationsnummer:

802465-6228

Kontakt vid frågor om föreningen

073-820 13 43 

eller

This is a mailto link


Brunflo Gymnastikförening är en del av Svensk Gymnastik och bedriver sin verksamhet utifrån Svenska Gymnastikförbundets “Svensk Gymnastik Vill” som innehåller verksamhetsidé, värdegrund, uppförandekod och utvecklingsmodell.

Föreningen följer Svenska Gymnastikförbundets utbildningsstege och tävlingsstege.

Föreningen drivs på ideell basis. Det innebär att vi inte har något kansli eller någon sportchef utan allt arbete sköts av medlemmar och deras anhöriga på deras fritid.

 

Postadress:
Brunflo GF - Gymnastik
Maria Gustafsson, Kyrkgatan 84 a
83134 Östersund

Kontakt:
Tel: 0738201343
E-post: brunflogymnastik@gma...

Se all info